VanDweller Community Forums

Full Version: forum/website home page formatting change?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
In the last couple days, at the main page (not the forum page), the formatting has gotten wonky. Maybe my internet browser changed, but if not I figured I should say something. Everything else is the same.
You are correct.  The main info on the page is now trying to line up on the left side which is why it is being pushed so far down the page.  The frames are not working correctly (there may be a newer name for them these days).  I'm old school.  I will post a note on Patreon as well.  Maybe someone will see it there first.  Thanks for noticing that.  Alana Big Grin
yes, still like that.
Thanks for reporting this. It will be fixed as soon as possible.
I'm finding none of the links are working for me. they just bring me back to the main page when clicking on them...for the topics listed.
If it means anything I have not had any problems and I am on the forum at least 2 times a day and the you tube page every other day.

Nature Lover
Fortunately, the forum isn't affected but all of the other links that are along the top of this page are not working correctly.
It's still happening, and I noticed that despite having ssl it comes up as not a secure site. In my experience this can indicate insecure content, that is, the page is referencing something - an image or link generally - that is hosted on a URL that is http instead of https.
(02-23-2020, 11:02 AM)rvwandering Wrote: [ -> ]Thanks for reporting this. It will be fixed as soon as possible.
Your sidebar (aside secondary) widget is showing above your content.
In Appearance / Customize -> Layout make sure the correct layout w/ a sidebar is set.

I'd be happy to have a look at it if you need help.
Also the image desert_sunset.jpg on main page and the orange background image adobe80.png aren't using https as Firebuild mentioned above.
Pages: 1 2